Følgere

fredag 3. september 2010

Politikere i sus og dus - flaut!
Livet er ikke en dans på roser. Nei, for hvermannsen kan det nok stemme det, men ut ifra det vi leser i avisene virker det som om politikerne lever et gulle godt liv. Reiser verden rundt, hilser på "store" ansikter, drikker vin og mottar fine gaver, og når de ikke orker lenger slutter de i jobben og lever i sus og dus med gullpensjon - eller får seg en jobb i andre store organisasjoner fordi de har mange kontakter. Gullpensjonen er det vel blitt stopp på nå, men fy faen.  Er det dette mine skattepenger skal gå til? Alle skjønner at de gjør en jobb ved siden, men en plass får grensen gå. Tror de at saken blir glemt bare fordi de gir tilbake gavene?

Gavene som er avdekket i denne episoden er garantert en brøkdel av gavene som er blir gitt og mottatt. Hvor mange kroner bruker Norge hvert år på å kjøpe seg litt goodwill fra representanter fra andre land? Vi burde ha større innsikt i hva disse folkene driver med. De har alle vanæret sitt navn.

Håper ikke Siv Jensen har vært med på det samme selv, for nå krever hun full skattegransking av gavene. Det var tydeligvis ikke bare AP som hadde lurt oss, nå har det dukket opp enda  MER....

Få opp øynene folkens, vi blir rundlurt!

11 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Du... Vi blir ikke rundlurt fordi Støre har fått noen tepper og Strøm-Erichsen har fått ei klokke. Det er symbolske gaver fra land som vil dele sine tradisjoner. Syns heller det å ikke motta hadde vært udiplomatisk.

  Hadde det vært snakk om penger, biler, båter, eiendommer, etc hadde jeg helle vært på din side, men her snakker vi om bagateller.

  SvarSlett
 3. Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen har visstnok blitt stumm. Hvordan ser det ut med gaver fra legemiddelindustrien fru minister? Kanskje det er flere ugler i mosen?

  SvarSlett
 4. Det er bare bagateller som er avdekt per dags dato, men det kommer nok mer etter hvert. Og bare tenk på alt som aldri finner dagens lys, du.

  SvarSlett
 5. 55000 kroner er for en mindstepensjonist ikke akkurat en bagatell. Her er det vel ikke beløpene som er viktig, her er det at de har tatt imot gavene som vi fleste finner uetisk og umoralisk.

  SvarSlett
 6. Huffda, enda en dame som liker smykker, et armbånd til en verdi av 26.500 kroner, ikke dårlig det. Kjell Inge Røkke har mer stil enn denne gjerrige utenriksministeren fra Sveits som bare ga bort ei filleklokke til usle 7000+ kroner.

  SvarSlett
 7. Fint dette temaet kommer nå... ti spørsmålet ditt"Hvor mange kroner bruker Norge hvert år på å kjøpe seg litt goodwill fra representanter fra andre land?"

  jeg husker så godt da jeg leste:

  Statsminister Jens Stoltenberg bladde opp en milliard dollar til innsats for kvinner og barns helse på Clinton-konferansen i New York onsdag. ref: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=171463

  JEG FIKK KAFFEN I VRANGSTRUPEN, OG NESTEN HYLTE "WHAT THE FUCK"!!!!????

  Jens Stoltenberg mener Bill Clintons initiativ er effektivt og hjelper mange. Derfor blar han opp i New York.

  I regi av FN >> Stoltenberg >> Ny jobb i FN kansje?? Jeg spyr!!

  SvarSlett
 8. Ja, velger samme sti som Gro Harlem Brundtland..

  SvarSlett
 9. Sammenlignet med gavepakken Røkke fikk fra det norske folk her for leden, da våre politikere greide å rote seg inn i en deal som gikk i Røkkes favør på mange milliarder kroner, er dette selvfølgelig ingenting.

  Men Røkke har også gitt gaver til våre politikere, og da begynner en fort å lure på om disse smågavene faktisk har hatt en effekt.

  Det ville jo være typisk Røkke å gi bort en liten filleting, for så å få noen milliarder tilbake.

  SvarSlett
 10. Siv Jensen krever skattegransking. Hva skjedde med skattegranskingen av Frp????

  SvarSlett
 11. Nå er jeg virkelig skuffet. Hvem hadde trodd dette av en regjering som avskyr rikdom og luksus? Men når missunnelsen og griskheten tar overhånd kan selv den beste glemme sine prinsipper (men de gjelder vel kun for alle andre)?

  SvarSlett