Følgere

fredag 3. september 2010

Feilslått innvandrings- og integreringspolitikk!

De siste 40 årene har Norge sett en kraftig vekst når det gjelder tilstrømming av innvandrere. Per idag bor det 552 000 innvandrere i her i landet, og de utgjør 11,4 prosent av oss. Vi tar til oss mer enn vi klarer å håndtere og dette utarter seg etterhvert til å bli et problem, ikke bare for oss, men for alle sammen, dem inkludert. Vil med en gang presisere at jeg på ingen måter er noen rasist, ei heller har jeg noe imot dem.


Leste for litt siden om at norskspråklige elever kan bli i mindretall, og dette synes jeg er en skremmende utvikling. Det er ikke til å skyve under en stol at arbeidsledigheten blant innvandrere er betydelig høyere enn blant oss andre. Det kan heller ikke se bort ifra at innvandrere utfører flere kriminelle handlinger enn oss andre per innbygger. Jeg prøver ikke her å dra alle under en kam, for jeg vet at det er mange innvandrere som leverer fulle årsverk, som har integrert seg godt i samfunnet og lever som om de skulle bodd i landet vårt i alle de år, og det er en fin ting!

Jeg bor i nærheten av et asylmottak hvor jeg personlig har vært på besøk flere ganger, og det er bare et fåtall av de som bor der som har orket å lære seg norsk. Nå snakker jeg ikke om å lære språket flytende, men man burde kunne kreve at de klarer å føre en enkel samtale, i hvert fall om de har tenkt å bli boende.

I VG i dag kom jeg over en fin liten artikkel om hvordan de i Danmark prøver å integrere innvandrerbarn i det danske samfunnet. De som snakker dårlig dansk blir sendt på en skole med lavere prosentandel innvandrere, slik at de blir "tvunget" til å lære seg språket for å fungere fint i klasserommet og sammen med klassekameratene. Selv gikk jeg i klasse med en innvandrer som klarte å lære seg enkel norsk i løpet av under en måned, så det bør ikke være umulig.

Sitert fra ung.no:

- "Det er et mål at alle, uavhengig av opprinnelse og kjønn, skal ha like muligheter, rettigheter og plikter til å delta i samfunnet og bruke sine ressurser."


Det virker ikke som om Norge tar det miste skritt i denne retningen…

Det første skrittet mot integrering er å lære seg det norske språk(DETTE ER VIKTIG), derfor synes jeg at Norge burde innføre norskkurs som krav for å få bli boende. Lærer de ikke norsk, er det heller ingen arbeidsgiver som vil ansette dem, for hvem vil vel ansette noen man ikke kan kommunisere med? Ikke frekt ment, men vi tar ikke imot dem for at de skal gå på NAV resten av livet (snakker ikke om alle, men en stor andel).

Skritt nummer to må være å få dem til å respektere at lander de kommer til, i dette tilfellet Norge, har annen kultur enn det de er vandt til. Spesielt når det gjelder kvinnesyn. I følge politiets tall, er samtlige anmeldte overfallsvoldtekter de tre siste årene begått av ikke-vestlige innvandrere.

Skritt nummer to bør være å tvangssende kriminelle innvandrere tilbake til sitt eget land (avhenger av graden av kriminalitet). Æresdrap, overfallsvoldtekter, gjengvirksomhet, narkotikasalg osv., osv…

Får man gjennomført dette på en grei måte skal man se vi kommer langt i forhold til der vi er i dag.

En eventuell løsning er å stoppe innvandring helt fram til vi har situasjonen under kontroll - det har vi ikke i dag!

Synspunkter?

24 kommentarer:

 1. Kunne ikke sagt det bedre selv, Akkurat hva jeg tenker! Det er et problem som vi har i dag som aldri kommer til å bli løst med Rød/grønn i makta.

  Vi bør stoppe innvandring helt og jobbe med det vi har nå.. Det er kanskje litt stygt å ikke slippe inn de som trenger hjelp men vi kan jo ikke kjøre vårt eget land i grøfta fordi vi skal ta vare på andre. Det norske folk må alltid gå først i rekken. Også hjelper vi andre så godt vi kan.

  SvarSlett
 2. Javla rasist. Vorfor du må hate alle utlending? Vi komme hit fordi vanskelig i hjemland ikke for ødelegge Norge!! Vanskeli for du som norsk forstå

  SvarSlett
 3. At den norske innvandringspolitikken har slått helt feil er vel ingen hemmlighet. Selv unge liberale mennesker begynner nå å forstå hva som har skjedd her i landet, og de føler seg tildels maktløse. Jeg tror at ved neste valg får vi alle en stor overraskelse.

  SvarSlett
 4. Gratis obligatorisk norskkurs burde vært ordnet før innvandringen begynte, og det første en innvandrer blir møtt med. Når språket er lært er store deler av jobben med integrering gjort.

  SvarSlett
 5. Det er på høy tid å sende ut kvantum av uintegrerte og ikke bruke merre tid og penger på dissse massene.

  De som ikke kan språk eller kan tjene til eget opphold bør returneres over en viss gitt tid uten mulighet for å asylere seg inn i statskassen vår igjen.

  SvarSlett
 6. hva med nordmenn som snylter nav!?? hva med norske kriminelle!?hvor skal de sendes?? lære språket,så er du liksom intigrert!? dust! nordmenn bør også ,slutte fordømme utlendinger,og gi disse stakkars mennskene jobb. heter jeg ola,ja da får jeg jobb,men muhammad får ikke engang noe svar på søknaden!? dere legger skylda på utlendinger som alltid.
  intigrering!?

  drekke alc ?danse rundt et tre? 3 barn med 3 forsellige? la foreldre råtne på gamlehjem? mer opttatt av matrielle ting enn sine barn?dop?piller? ikke repektere damer,bare ta dere en tur på byen og se hvordan deres døtre selger seg for en drink på byen. vi er utlendinger,og vil alltid være det,dere vil aldri akseptere oss, jeg har bodd her lenge nok til å forstå,at norge vil aldri bli som eksepel usa,hvor en afro blir president. alformye rasisme og fordommer her i norge. for å ikke snakke om misunnelse,bare en utleninger kjører en dyr bil,ja da er alle kriminelle osv.ikke rart vi ikke vil intigrere oss,bare se hvordan media driver sin propaganda,de fokuserer og skriver sååå mye negativt hver dag,så fleste nordmenn har blitt hjernvasket av media. vi føger norske lover,og thats it....jeg har prøvd å være en del av norge,men hver eneste dag blir jeg minnet på at jeg ikke er en del av norge. så hvorfor vil dere vi skal bli lik dere!? hva gjør dere til bedre ,mennsker enn oss utleninger!? hvorfor skal vi bli som dere??
  jeg er meg og du er deg. vi følger begge norske lover,og det gjør stort sett alle her i norge.kriminelle finnes overalt. var gettoer da nordmenn vandret til usa også. vi alle søker etter et bedre liv å leve.
  til slutt til dere som vil ha oss ut,som har vært med å bygge velferdstaten norge,om dere ikke liker oss,så får dere bare flytte fra norge.
  for vi drar ingensteder,vi er en del av norges framtid.så dere bør også intigrere dere!!!

  SvarSlett
 7. Norske kriminelle ble født i Norge, mens innvandrerkriminelle egentlig ikke hører hjemme her. Det hadde i følge statistikk levd 52 flere nordmenn i Norge i dag hadde det ikke vært for innvandrere, det samme gjelder annen slags kriminalitet. Hvis vi allerede har et problem med å integrere folk, så for faen ikke ta inn flere!

  SvarSlett
 8. Først må dere forbanna høner lære dere at det finnes 2 grupper innvandrere i norge:
  1. De som er her for å leve
  2. De som er her for å ødelegge

  Når det gjelder gruppe 2 som i hovedsak består av øst-europeiske kriminelle så har ikke politiet gjort sin oppgave godt nok. De kommer inn via Schengen avtalen over svenskegrensa og kan bosette her og drive sin kriminelle virksomhet usett. Her er det politiet som har feilet fullstendig.

  Når det gjelder gruppe 1 som er helt vanlige mennesker som ønsker seg en bolig, en familie, et arbeid, et liv og venner, så er det nå sånn at de aller fleste nordmenn har innerst inne en fremmedfrykt. La oss si 60% av dere. Fordi dere rett og slett ikke kan stole 100% på mennesker som ikke ser ut som dere. Vi kommer tross alt hit og bor i nærheten av dere, innpå deres arbeidssplass og skoler. Dere har all grunn til å være litt skeptiske og stille spørsmål.

  Men noen ganger vil dere møte på innvandrere som er vokst opp i Norge siden de var babyer. De vil føle seg utstøtt og misforstått fordi de har alltid hatt norske og innvandrer venner og pratet norsk. Mange av disse unge kan ikke en gang deres språk. De prater flytende norsk. De vil kreve at de må integreres og respekteres inn i det norske samfunnet, for det har de alltid gjort siden de var baby. De aller fleste innvandrerbarn som vokser opp i det norske samfunnet i dag prater flytende norsk. De føler seg mer norske enn innvandrer. Noen finner tilbake til sine innvandrerrøtter, men har en balanse mellom det å være norsk og innvandrer.

  Jeg har sett følgende gjennom oppveksten at man blir tatt veldig godt vare på i barnehagen, barneskolen, ungdomsskolen og videregående. Når en skal starte for seg selv i livet, dvs. første steg er Høgskole/universitetet, så vil en miste mange av de gamle vennene. Her innser man at det er mange norske unge på universitetet som ikke en gang vil hilse på deg fordi du er innvandrer. Noen ganger blir du møtt med hatefulle blikk på fester. Det er først da du innser at du har vokst opp i et beskyttet miljø før tiden på universitetet.

  Når du så tar steget videre og skal begynne å jobbe, så vil du alltid møte på skeptiske nordmenn som tror du enten er "terrorist" eller en som ikke forstår noe fordi du ikke er som dem. Lønna er dårligere enn en etniske nordmann. (Her burde Arbeidstilsynet etterforske mer, mange innvandrere har dårligere lønn enn sine norske kollegaer, selv om de har samme grunnlag. Mye lønnsdiskriminering her ute og går). Det er mye sårende du får høre uten grunn og du får bemerkninger om ditten og datten. Det beste er å loggføre alle disse bemerkningene og sende loggen til Arbeidstilsynet og din advokat. Så vil de nok råtne til syvende og sist ;-) Da vil de nok drite i buksa hardt.

  Når det gjelder kriminalitet blant innvandrere, så finner vi også samme kriminalitet blant nordmenn. Til og med politikerne utfører kriminelle handlinger. Det er nok ikke noen som ikke gjør det de kan i et så beskattet og avgiftskåt land som nordmenn for å få endene til å møtes. Alt handler om penger når du er i en voksen alder og må stå på egne ben.

  Håper dere fikk en bedre forståelse for innvandrere i dette innlegget..

  Hilsen innvandrern.

  SvarSlett
 9. Kunne ikke sagt det bedre selv. Helt enig.
  Og det trygdesystemet vårt... De får jo alt opp i henda. (se f.eks. oppslag om somaliere som skiller seg på papiret - det er bare toppen av isberget) Det er vi som jobber som må betale gildet-gjennom skatten vår.
  Jeg gjentar det som ofte er sagt før: Rart at mange knapt kan norsk, men trygdereglene - de kan de ut og inn!

  SvarSlett
 10. Hahahaha 'det er vi som maa betale gildet gjennom skatten vaar' hahahaha yeeeah right jaevla frp snylter!!!

  SvarSlett
 11. Nordmenn lo bak svart arbeid med utlendinger fra øst-Europa.dette er resultert nå at de ranet nå galingene i hjemmene sine.På søppel bedriftene der det har blitt Folksport å tukle med dette udyret.For meg det vi menneske som er farlig på den jord.I oslo mens jeg går på skole,jeg ble tvunget til å vaske svart av sjefen en nordmann alternativ ble da hvis jeg nektet ingen jobb.Jeg fik inntrykk av nordmenn som har de fleste utlendinger.Mafia-norge er styrt av en nordmenn:børsen ,travbane,bank,jorbæråkene,byggebransjen.etc...

  SvarSlett
 12. Hmmm skjønner ikke helt hvorfor folk drar inn etniske kriminelle i dette ..... Er du gjest har du å oppføre deg. Hvis jeg har lyst til å drite på stuebordet i mitt eget hjem gjør jeg det, det er min rett. Jeg drar derimot ikke til naboen å gjør det sånn som en del innvandrere tror er greit.
  Sånn ellers tror jeg alt hadde blitt løst hvis mottakene lå langt oppe i nord på et eller annet gudsforlat sted. Da hadde de fleste tryglet om å få dra hjem igjen når vintern kom

  SvarSlett
 13. Apropos kverulantisme:

  "utarter seg"; det heter "arte seg som" eller "utarte til".

  Når selv nordmenn ikke kan målet sitt, hvordan kan vi da stille krav til innvandrere?

  SvarSlett
 14. Mer kverulantisme:

  "under en kam": Det heter å skjære alle over en kam".

  "Skritt nummer to må være å få dem til å respektere at lander de kommer til"

  Hvordan går du frem når du skal lære noen respekt?

  Kan man lære noen respekt på samme måte som man kan lære dem å spille et instrument?

  SvarSlett
 15. Bra de ble tatt og sendt ut av Norge, men desverre klarte ca 30 å stikke av før politiet kom.

  De må sende enda flere hurtigere ut av Norge når de har fått endelig avslag, ingen skal belønnes med opphold forde de nekter å reise og dermed oppholder seg ulovlig i Norge.

  De som ikke reiser når de har fått avslaget må sperres inne i lukkede leir/fengsel inntil de drar.
  Mvh
  Gunnar F

  SvarSlett
 16. Dette var jo en fin fin blogg, er enig i det du skriver her, og er godt å se at det er noen andre som har fått opp øynene for disse problemene. Men hva skal til for at det skal bli en forandring? Frp i regjering? Tvilsomt, husk at Frp var ett av partiene som var positive til bl.a Schengen avtalen.

  For de av dere som finner dagens innvandringspolitikk problematisk og feilslått vil jeg anbefale en side til dere:
  www.demokratene.no

  Det eneste partiet i Norge som tar dette problemet seriøst, og faktisk skisserer opp alternativer som kan gjennomføres.

  SvarSlett
 17. Godt at myndighetene tar tak i dette problemet.Håper de fortsetter å kjøre disse harde linjene fremover så får vi bukt på dette en gang for alle.Ikke la de løpe rundt i gatene å gjøre faanskap.Steng dem inne i leiere til oppholdstillatelsen er i orden.Så slipper politiet å bruke tid på å lete dem opp.Send dem fortest mulig ut så slipper staten å betale 20.000 til vær som drar ut frivillig.

  SvarSlett
 18. helt rett ut med dem, vi får stole på udi, vi er et lite lan og må være nøktern med vem som skal få bli ellers er det overfylt på kort tid, vi bør heller hjelpe folk der de er enn å ta dem hit. norge er vårt land som er i ferd med å bli overfylt av utlendinger

  SvarSlett
 19. Helvetes sosialister som ødelegger dette landet.
  Måtte de bli dømmt som landssvikere

  SvarSlett
 20. Det går rykter i verden og tidligere Øst Europa om Soria Moria Landet i nord som kalles Norge.
  I det landet kan du drepe, voldta, rane,
  Og straffen er:
  Lønn
  Opptjente pensjons poeng
  Flisebelagte bad
  PC og flatskjerm
  Og utdannelse
  Bring them in!

  SvarSlett
 21. Jeg ler av alle kommentarene til alle utlendingene her, dette beviser bare hva Kverulaten sier.

  dere er trangsynte, kriminelle, voldelige fanatikere. Dere er som plest, sprer redsel, frykt, skade og er vanskelig å bli kvitt.

  hadde det vært opp til meg hadde jeg kjørt på en liten Holocaust reform: fjernet alle asyl mottak, sendt samtlige innvandrere som lever på NAV samt alle innvandrere med noe kriminelt på rullebladet tilbake til sitt eget hjemland og fordømt dem fra Norge til evig tid.

  "drekke alc ?danse rundt et tre? 3 barn med 3 forsellige? la foreldre råtne på gamlehjem? mer opttatt av matrielle ting enn sine barn?dop?piller? ikke repektere damer,bare ta dere en tur på byen og se hvordan deres døtre selger seg for en drink på byen."

  Dette er akkurat grunnen til at du burde egentlig bare bli skutt, vi har levd sånn i Norge siden før du ble født og vi kommer forhåpentligvis til å leve sånn en meget god stund til. Så lenge våre "kjære" politikere innser at dere er en sykdom som burde fjernes fortest mulig!

  SvarSlett
 22. til han som viser til at også etniske nordmenn begår kriminalitet.... JA...men innvandrere, og særlig ikke vestlige, er overrepresentert i narkotikaforbrytelser, vold, voldtekter, tyerier,,ja nesten hele fjøla. Skulle ikke forundre meg at det gjelder økonimisk kriminalitet også om man hadde tatt tak i svartarbeid, skatteunndragelse og trygdesvindel. Det man ikke skjønner er jo at denne kriminaliteten er jo så godt som endel av deres egen kultur...fra hjemlandet..og dermed blir kriminalitet også endel av den kulturberikselsen mange snakker så fint om.

  SvarSlett
 23. <"drekke alc ?danse rundt et tre? 3 barn med 3 forsellige? la foreldre råtne på gamlehjem? mer opttatt av matrielle ting enn sine barn?dop?piller? ikke repektere damer,bare ta dere en tur på byen og se hvordan deres døtre selger seg for en drink på byen."

  Takk for alle stereotypene og fordommene dine, og jeg kan med trygg stemme kalle DEG rasist, ja nettopp, det er ikke bare hvite som kan være rasister vet du. Og la meg få en ting klart, drikke alkohol har vært en stor del av den vestlige kulturen i alle generasjoner, danse rundt et tre kalles jul, dere gjør langt mer idiotiske religiøse ting selv så jeg foreslår at du holder kjeft. 3 barn med 3 forskjellige? Dette er et svært skjeldent fenomen, men jeg må fortsatt si at det er bedre med 3 barn med 3 forskjellige enn 3 barn med kusina si. La foreldrene råtne på gamlehjem, du får få den, men kanskje gamlehjemmene hadde vært bedre om vi ikke hadde måttet bruke penger på asylmottak og å huse dere? opptatt av materielle ting? det kalles å ha en utdannelse og jobb og tjene penger, siden når ble å være noe annet enn en trygdesnylter å være materialistisk? dop, piller? Ja hvem tar med seg den dritten til landet mon tro.... Og ikke respektere kvinner? Tørr jeg spørre hvordan i helvete en muslim kan kritisere oss for å ikke respektere kvinner? Dere kler opp kvinnene i laken og lenker dem fast til kjøkkenet, og å "selge seg for drinker" kalles dems eget valg og frihet, noe deres kvinner ikke har fordi dere ikke engang slipper dem ut av huset. Er ikke rart dere ikke integreres med de vrangforestillingene deres!

  SvarSlett
 24. Anonym sa...
  Apropos kverulantisme:

  "utarter seg"; det heter "arte seg som" eller "utarte til".

  Når selv nordmenn ikke kan målet sitt, hvordan kan vi da stille krav til innvandrere?
  11. september 2010 18:40


  Anonym sa...
  Mer kverulantisme:

  "under en kam": Det heter å skjære alle over en kam".

  "Skritt nummer to må være å få dem til å respektere at lander de kommer til"

  Hvordan går du frem når du skal lære noen respekt?

  Kan man lære noen respekt på samme måte som man kan lære dem å spille et instrument?

  Til dere som visstnok er så flinke i norsk:

  http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=utarte&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&s=n&alfabet=n&renset=j

  http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=utarte+seg&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&alfabet=n&renset=j

  Her hvor jeg bor "drar vi alle _UNDER_ en kam."

  Og til deg som spør om hvordan man skal gå fram for å lære noen respekt.. Vi trenger ikke å gå fram i det hele tatt. Om de tror damer som ikke går i hijab eller burka er horer, har de heller ingenting her å gjøre. Skal de bo her, har de å respektere hvordan vi velger å gjøre saker og ting.

  SvarSlett